Opis nekretnine:

Lokacija nekretnine je postojeća Lidl trgovina u Zagrebu – Dubrava koja se nalazi na adresi Aleja javora 3.

Prostoru za zakup se pristupa direktno sa glavne ceste Aleja javora putem zasebnog ulaza (postoje dva ulaza u prostor sa glavne ceste), pristupačnost za korisnike je omogućen i iz garaže, koja se nalazi ispod trgovine, putem lifta, stepenica ili eskalatora.

Grijanje i hlađenje prostora je izvedeno putem klima jedinica, a održavanje navedenog sustava je u obvezi zakupodavca. Prostor je prema glavnoj ulici zatvoren sa staklenim stijenama.

Moguća djelatnost – ljekarna, optika, javnobilježnički ured, odvjetnički ured, trgovina (bicikli, igračke, obuća, računalna oprema i sl.), uredski prostori, financijske institucije, poliklinike i slično. Isključeno – ugostiteljska djelatnost.

Prikupljamo ponude zainteresiranih strana za zakupom predmetnog prostora.

Ponuda mora sadržavati:

  a) Naziv tvrtke s adresom sjedišta i OIB

  b) Aktivnu e-mail adresu i broj telefona za kontakt

  c) Opis djelatnosti

  d) Ponuđenu cijenu zakupa

  e) Vremenski rok trajanja zakupa

Temeljem zaprimljenih neobvezujućih ponuda pristupiti će se pregovorima sa prihvatljivim zakupoprimcima. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da ne prihvati niti jednu od ponuđenih ponuda te nema obavezu svoju odluku obrazložiti bilo kojem od ponuđača.

Ponude se dostavljaju na adresu: Lidl Hrvatska d.o.o. k.d., Ulica kneza Ljudevita Posavskog 53, 10410 Velika Gorica s naznakom „PONUDA ZA ZAKUP PROSTORA U ZAGREBU – DUBRAVA“.

Sudionici će pisanim putem biti obaviješteni o rezultatima na dostavljenu e-mail adresu.

Samim dostavljanjem ponude za sudjelovanje na ponudi ponuditelji daju svoju privolu za obradu njihovih osobnih podataka, pri čemu će se obrada provoditi isključivo u svrhu provođenja predmetnog natječaja. Opširnije informacije u vezi obrade osobnih podataka možete pronaći na stranici: https://www.lidl.hr/informacije/zastita-osobnih-podataka.

Građevinsko stanje

Redovno održavano.

Površine:

Ukupna neto površina koja se daje u zakup iznosi 204,78 m2, a sastoji se od: 101,65 m2 prodajnog prostora u prizemlju i 103,13 m2 sporednih prostorija na katu. Prizemlje i prvi kat su međusobno povezani stepenicama. Na katu se nalazi sanitarni čvor sa garderobom te još četiri uredska prostora koji se mogu koristiti kao uredi, spremišta i sl.

Opis parkirališta:

Na raspolaganju je 2 sata besplatnog parkiranja na 96 parkirnih mjesta u garaži Lidl trgovine.

Vaš upit

Želite li nas kontaktirati, imate li pitanja ili prijedloge? Stupite u kontakt s nadležnom osobom za Vaš upit popunjavanjem našeg obrasca za kontakt.