Trgovina u centru gradaModerna trgovina u centru grada

Po mjeri za centar gradaSavršeno integrirana

Lako dostupne i uvijek tu – naše trgovine u centru grada sada su u blizini kupaca i pritom se savršeno uklapaju u sliku grada. Koristimo postojeće zgrade kao i objekte u centru grada i integriramo naše trgovine spajanjem moderne arhitekture i postojeće okolne strukture.

Značajke trgovine u centru gradaTrgovina za centar grada

Naš koncept trgovine prikladan je i za manje površine, a mi smo atraktivan zakupnik s najboljim bonitetom. Korištenjem postojećih zgrada i arhitektonskom prilagodbom dovodimo Lidlove trgovine u visokofrekventne centre grada ne mijenjajući sliku grada.

Ponuda i potražnjaPrilagođeni asortiman

Asortiman orijentiran prema željama kupaca u centru grada uključuje visok udio svježih i gotovih proizvoda kao i take-away koncepte za van.

KomforDoživljaj kupovine

Čak su i na manjoj površini zadržane prednosti nove generacije trgovina poput velikog izbora svježih proizvoda i atraktivne prezentacije robe.

ArhitekturaPostojeće zgrade

Trgovine se integriraju u postojeće strukture zgrada i arhitektonski se prilagođavaju postojećoj građevini.

Ključne brojke i zahtjeviKriteriji za lokaciju

Naš koncept trgovine u središtu grada prikladan je za postojeće zgrade i objekte koji se nalaze u središtu grada. Zajedno ćemo pronaći pravu strategiju za Vašu lokaciju.

Površine/zgrade:
za kupnju ili najam.
Prodajna površina:
od 600 m².
Ostali kriteriji:
potrebna je mogućnost dostave robe kamionom.

Vaš upitŽelite li više informacija?

Rado ćemo odgovoriti na sva pitanja vezana uz našu trgovinu u centru grada ili neki drugi koncept trgovine. Radujemo se Vašoj poruci!

Kontaktirajte nas