Posebne trgovineZa jedinstvene zgrade i lokacije

Individualna rješenjaRazmišljanje izvan okvira

Ekspanzija naše mreže trgovina pokazala nam je da su potrebna individualna rješenja za posebne lokacije. Mi ne definiramo samo standarde, već mislimo unaprijed – s individualnim konceptima planiranja i izazovnim arhitektonskim rješenjima za jedinstvene lokacije i postojeće strukture zgrada. Našim konceptima pridonosimo održavanju i povećanju atraktivnosti gradova.

Mogućnosti integracijeTrgovina za posebne zgrade

Bez obzira radi li se o željezničkom kolodvoru, povijesnoj zgradi ili stadionu, odgovaramo na postojeće uvjete od slučaja do slučaja. Integriramo trgovine u kontekst i prilagođavamo zgrade uklapanjem u cjelokupni krajolik kako bismo stvorili pravu dodatnu vrijednost. Razvijamo pametna rješenja za specifične lokacije i osiguravamo da naši kupci imaju doživljaj moderne i ugodne kupovine kao i obično.

ArhitekturaPosebni objekti

Bilo da se radi o prenamjeni povijesnih zgrada ili integraciji u neobične građevinske projekte, te projekte planiramo individualno i sveobuhvatno.

Vrijedan očuvanjaNovi poticaji

Očuvanje povijesnih zgrada stvara dodatnu vrijednost za sliku grada i istovremeno povećava atraktivnost lokacija.

Vaš upitŽelite li više informacija?

Rado ćemo odgovoriti na sva pitanja vezana uz naše koncepte trgovine i savjetovati ako imate individualne želje. Radujemo se Vašoj poruci!

Kontaktirajte nas