Prodaja Nekretnina za prodaju

Oznaka nekretnine: F-106 Đakovo

Tip nekretnine: Poslovni prostor s vanjskim površinama
Godina izgradnje: 2006
Prodajna cijena: Na upit
Ukupna površina: 9177,00 m²
Bruto površina zgrade: 1906,00 m²
Neto površina zgrade: 1730,00 m²
Opis parkirališta:

Na parceli je izgrađeno parkiralište s ukupno 130 parkirnih mjesta.  Postoje 3 cestovna priključka na parcelu direktno s Ulice Nikole Tesle te je za svaki od njih ostvaren lijevi skretač.

Raspoloživost: Po ispunjenju ugovorenih preduvjeta
Adresa: Ulica Nikole Tesle 135,
Đakovo

Opis nekretnine:

 

Mikrolokacija
Nekretnina se nalazi na jednom od glavnih ulaza u Đakovo i neposredno uz državnu cestu D7. Udaljenost od centra grada Đakova je 3 km. Odlična prometna povezanost s centrom grada Đakova, gradom Osijekom (udaljenost 40 km), te priključkom na autocestu podiže atraktivnost nekretnine te ju čini optimalnom za razne gospodarske djelatnosti.


Općenito
Nekretnina obuhvaća zgradu trgovačke namjene izgrađenu na k.č. 11668/1 k.o. Đakovo. Parcela na kojoj je izgrađena nekretnina veličine je 9.177 m2. Prema GUP-u grada Đakova zemljište se nalazi unutar IK namjene (gospodarska namjena – proizvodno-poslovna).


Vlasnički list
Zk.uložak 11840, k.o. Đakovo, Zemljišnoknjižni odjel Đakovo. Vlasništvo je čisto te nekretnina nije opterećena hipotekom.


Zgrada
Tlocrtna površina zgrade iznosi 1.933 m2, a neto površina zgrade je 1.730 m2. Zgrada je izgrađena kao prizemna građevina s dvostrešnim krovom. Zgrada se sastoji od prodajnog prostora, skladišta, dostavne rampe za pristup kamiona, prostorija za djelatnike i sanitarnih čvorova. Zgrada je priključena na svu potrebnu komunalnu infrastrukturu. U neposrednoj blizini nalazi se trafostanica. Za nekretninu je zakupljeno 150 kw električne energije te su uplaćeni doprinosi za izgrađeni obujam građevine od 10.921 m3 . Pravomoćna uporabna dozvola za nekretninu ishođena je 2006. godine.

 

Građevinsko stanje:

Trenutno nekretnina nije u funkciji. Posljednji veliki zahvat na nekretnini izvršen je 2018.godine kada je izvršena sanacija krovišta.
Potrebnu dokumentaciju dostavljamo na zahtjev.

 

Opis parkirališta:

Na parceli je izgrađeno parkiralište s ukupno 130 parkirnih mjesta.  Postoje 3 cestovna priključka na parcelu direktno s Ulice Nikole Tesle te je za svaki od njih ostvaren lijevi skretač.

Ostali dokumenti:

Kontaktirajte nas Vaš upit

Želite li nas kontaktirati, imate li pitanja ili prijedloge? Stupite u kontakt s nadležnom osobom za Vaš upit popunjavanjem našeg obrasca za kontakt.


Kontakt

Nekretnine podružnica Jastrebarsko

E-mail: nekretnine_jastrebarsko@lidl.hr
Phone: +385 (0) 1-6652-251


Lidl Hrvatska d.o.o. k.d.
Ulica kneza Ljudevita Posavskog 53
10410 Velika Gorica
E-Mail: nekretnine@lidl.hr