Opis nekretnine:

Lokacija nekretnine je postojeća Lidl trgovina u Samoboru koja se nalazi u ulici grada Wirgesa u neposrednoj blizini glavnog autobusnog kolodvora. U prizemlju zgrade nalazi se trgovina Lidl dok se na katu nalaze prostori koji su predmet zakupa.

Prostorima na katu pristupa se direktno sa parkirališta Lidl-a putem zasebnog ulaza. Ulaz za prostore na katu ostvaruje odličnu vidljivost obzirom da je izveden u staklenoj stijeni te se nalazi na fronti ulaza na parkiralište.  Pristupačnost za korisnike je putem stepenica te staklenog lifta. Pristup za dostavu robe je putem teretnog lifta sa stražnje strane objekta.

Trenutno je prostor uređen na način da sadrži socijalne prostorije za djelatnike Lidl-a, uredske prostore koji trenutno nisu u funkciji, spremišta, sanitarne čvorove, velike prostorije za konferencijske sastanke, prezentacijski prostor te terase. U prostoru je izveden spušteni strop dok su podne obloge dijelom tepison, dijelom pločice.  Grijanje i hlađenje prostora je izvedeno putem klima jedinica.

Prikupljamo ponude zainteresiranih strana za zakupom predmetnog prostora. U slučaju interesa jednog ili više zakupnika za cijelim prostorom, izvršiti će se rekonstrukcija predmetnog prostora kako bi bio prilagođen za nove djelatnosti. U prilogu su predstavljene predložene varijante preraspodjele prostora za dva ili više zakupnika trgovačke namjene. Prijedlog nije fiksan te je prostor moguće prilagoditi potrebama zakupnika. Moguće djelatnosti:

  • Trgovački prostori (osim prehrambenih trgovina)
  • Uredski prostori
  • Teretana
  • Ostalo

Temeljem zaprimljenih neobvezujućih ponuda pristupiti će se pregovorima sa prihvatljivim zakupoprimcima.

Razgledavanje nekretnine i mogućnost uvida u projektnu dokumentaciju po dogovoru uz prethodni upit na e-mail adresu: nekretnine_jastrebarsko@lidl.hr ili na broj telefona 01/66-96-761.

Građevinsko stanje

2020.godine izvršena rekonstrukcija i proširenje zgrade i parkirališta

Površine:

Ukupna površina prostora koji se daje u zakup iznosi ca 1.594 m2. Trenutno je prostor podijeljen na ca 443 m2 uredskog prostora te ostatak od ca 1.151 m2 čine prostori za edukacije. U slučaju zakupa izvršiti će se rekonstrukcija prostora na način da isti bude prilagođen za jednog, dva ili više zakupnika. Načelni prijedlozi vidljivi su na slikama.

Opis parkirališta:

Na raspolaganju je 130 parkirnih mjesta parkirališta Lidl trgovine. Rekonstrukcija parkirališta izvršena 2020.godine.

Vaš upit

Želite li nas kontaktirati, imate li pitanja ili prijedloge? Stupite u kontakt s nadležnom osobom za Vaš upit popunjavanjem našeg obrasca za kontakt.